Få hjemmesiden læst højt ved hjælp af adgangforalle.dk

Søg på sonderborgkommune.dk

Søgefelt

 

Går du i 7.-10. klasse?Vejledning i 7. klasse

I 7. klasse møder eleverne deres UU-vejleder for første gang. Enten i forbindelse med den kollektive vejledning eller når de deltager i "Uddannelse og Job".

Unge arbejder med smartphone og ipad

Vejledning i 8. klasse

UU-vejlederen kigger forbi i 8. klasse, og fortæller om ungdomsuddannelserne og elevernes muligheder for selv at undersøge mere. På introduktionskurserne besøger eleverne forskellige ungdomsuddannelser.

Eksamensbord

Vejledning i 9. klasse

I 9. klasse får vejledningen meget fokus på elevernes overgang til ungdomsuddannelserne. Frivillig Brobygning, Uddannelsestræf, Kollektiv Vejledning og Åbent Hus er en hjælp på vej mod et valg af ungdomsuddannelse.

Sidste skoledag med balloner på cyklen

Vejledning i 10. klasse

I 10. klasse skal du snakke med din vejleder om uddannelsesplan, obligatorisk brobygning, parathedsvurdering og tilmelding til uddannelse.Uddannelsesparathed

Vurderingen af elevernes uddannelsesparathed begynder i 8. klasse, og fortsætter i 9. og 10. klasse. De vurderes ud fra deres faglige, personlige, sociale og praksisfaglige forudsætninger.Specialvejledning i 7.-10. klasse

Alle specialskoler og specialklasser har en UU-vejleder tilknyttet.

Unge ansigter

Tilmelding til ungdomsuddannelse og uddannelsesplan

Efter nytår i grundskolens 9. og 10. klasse (inden 1. marts) skal eleverne i gang med at tilmelde sig 10. klasse eller en ungdomsuddannelse. Tilmeldingen foregår via websitet www.optagelse.dk.